X

Individuele coaching

Spiegelen. Een hele bijzondere ervaring. Je hond ( of de hond van een ander ) weet veel meer over jou dan je denkt. De band met je hond wordt er nog sterker van. Nadat ik even aarzelde: Wat krijg je te horen? Wil ik dat wel? Heb ik toch besloten mee te doen. Ik vertrouwde, geheel terecht, op de goede kennis en ervaring van Wilmy. Wat heeft heb jij mij onder professionele  begeleiding een bijzondere kant laten zien, voelen en ontdekken van een hond. Wilmy, ik ben er van overtuigd dat je met spiegelen vele mensen kunt helpen? Nog elke dag denk ik terug aan deze sessie. Want wat heeft mijn Jip gelijk. En wat heb jij het goed 'vertaald'. 

Dankjewel Wilmy voor deze mooie en bijzondere ervaring. Een aanrader voor iedereen!

 

Monique.Individuele coaching

Het was heel bijzonder te ervaren hoe honden je inzicht kunnen geven in je handelen door hun reactie daarop te geven. Eerlijk is eerlijk ik was sceptisch, zou het echt zo zijn dat een hond mij kan laten ervaren wat ik doe en wat het gevolg daarvan is. Ik kan volmondig zeggen dat het kan, het was een hele bijzondere ervaring! Geheel ongedwongen geattendeerd worden op mijn handelen in verschillende situaties en dat door twee prachtige honden. Uiteraard onder deskundige begeleiding van Wilmy die met veel begrip, geduld en in een ontspannen sfeer alles respectvol onderbouwt en feedback geeft. 

Door Jimmy en Jill ben ik mij bewust geworden van mijn doen en laten, zij hebben mij veel aangereikt waar ik mee verder kan. En dat alles in de buitenlucht, in een bosrijke omgeving onder de stralende zon.

Het was geweldig, dank jullie wel!

Ineke.


 

Teambuilding

Ik zal het maar eerlijk zeggen: als er iets is waar ik helemaal niets mee heb dan zijn het wel honden. Met een negatief verwachtingspatroon heb ik derhalve deelgenomen aan deze cursus.
Deze middag heeft mij echter enorm veel gebracht. In een kort tijdsbestek word je heel bewust van de capaciteiten van jezelf en je collega’s maar ook van de ‘tekortkomingen’, hetgeen in het dagelijks leven (zowel prive als zakelijk) uiteraard ook continue aan de orde is. En door het op deze manier waarnemen van de capaciteiten en tekortkomingen leer je juist elkander te waarderen. 

Het was oprecht een zeer informatieve cursus hetgeen mij heeft geleerd door gezamenlijk gebruik te maken van ieders kwaliteiten je uiteindelijk het meest bereikt.

 

Raymond.

 

Honden coaching, i3 Enschede, Oost Nederland

 

ADRESGEGEVENS


I3 Coaching - Enschede

KvK 62726579

 

EMAIL EN TELEFOON


06-51616512
info@i3coaching.nl