X

Ben je op zoek naar een leuke en verrassende teambuildingsdag of dagdeel?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We stemmen met elkaar af wat de wensen zijn en wij brengen een offerte uit. 

Alles is mogelijk!

Wij organiseren het graag voor je.

  • spiegelen met honden, eventueel in combinatie met:
  • schapendrijven
  • boerengolf
  • slipcursus
  • golfclinic
  • activiteit naar uw keuze
  • incl. of excl. catering

 

Gewoon een leuke teambuidlingsactiviteit of wil je het graag gekoppeld zien aan een vraag die je voor het team beantwoord zou willen zien. Wij regelen het graag voor je!

Samen met de Inspiratiehoeve, Buitenhoff en Gezina Maria kunnen wij vanuit ons nieuwe samenwerkingsverband  4Inspiration, een verrassende en geheel verzorgde dag(en) voor u organiseren.

Wij kunnen de volgende arrangementen voor u verzorgen:

Back to Basic; Op de prachtige locatie van de Inspiratiehoeve volgt u een workshop Spiegelen met honden en bereid je een lunch voor je collega voor en ga je een workshop mozaieken volgen.

Back to nature; U volgt de workshop wood on the mood, u krijgt een lunch of picknickmand geserveerd met natuurlijke elementen en volgt de workshop Spiegelen met honden, waarbij we gebruik maken van natuurlijke materialen.

Back to the future; U kunt een outdoor activiteit kiezen van Buitenhoff en krijgt tussen de middag een luxe lunch geserveerd en gaat daarna aan de slag in de workshop Spiegelen met honden.

Inside Information; Een vergadering en die koppelen aan de verrassende workshop Spiegelen met honden, met tussendoor een heerlijke lunch. Dat kunnen wij voor u verzorgen!

Nieuwsgierig geworden naar de uitgebreide informatie over deze arrangementen? Stuur ons een mail of bel ons zodat wij u onze brochure kunnen toesturen en u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie over een leuke en landelijke vergaderlocatie, leuke workshopruimte en professionele organisatie van uw teamdag ook eens op de site van de Inspiratiehoeve of Buitenhoff.

https://inspiratie-hoeve.nl/arrangementen/teambuilding-spiegelen-honden/   

https://www.buitenhoff.nl/buitenhoff-outdoor/#programmas

Honden coaching, i3 Enschede, Oost Nederland

 

ADRESGEGEVENS


I3 Coaching - Enschede

KvK 62726579

 

EMAIL EN TELEFOON


06-51616512
info@i3coaching.nl