X

Mijn naam is Wilmy van der Wilk en ik heb van mijn hobby mijn beroep mogen maken. Namelijk het trainen en begeleiden van de honden en hun leiders.

Ik geef allerlei trainingen zoals, gehoorzaamheid voor pups en jonge honden, Neusspel , behendigheid en begeleid mensen die aangeven dat hun hond een bepaald probleemgedrag laat zien. Samen werken we dan aan de verandering van dit gedrag. We proberen dit allemaal vanuit de positiviteit te benaderen. Zie voor info de site van Honderons.

Vanuit mijn 30 jaar werkervaring  neem ik mijn scholing en ervaring als coach mee. De laatste jaren was ik leidinggevende van een afdeling en kwam ik er achter dat ik het coachen van mensen wel heel erg boeiend en leuk vond. Ook kan ik mensen goed inzicht geven in het inzetten van hun kwaliteiten en zich bewust laten worden van hun valkuilen.

Vandaar dat ik de stap het genomen om het coachen (spiegelen) van mensen, maar dan met behulp van honden in te gaan zetten. Ik heb hiervoor de opleiding gevolgd bij Take the Leash. En nadat ik dit in eerste instantie vanuit Honderons uitvoerde, heb ik besloten dit onder een andere naam te gaan inzetten.

 

Kijk onder de buttons op de homepage voor meer informatie over het individuele spiegelen of de workshop spiegelen of het spiegelen met honden als teambuidlingsactiviteit.

Honden coaching, i3 Enschede, Oost Nederland

 

ADRESGEGEVENS


I3 Coaching - Enschede

KvK 62726579

 

EMAIL EN TELEFOON


06-51616512
info@i3coaching.nl